neděle 11. března 2012

Wishlist - SUMMER

Nejdřív jsem chtěla napsat jen o botách, pak jen úterní nákupní wishlist a pak se z toho vyklubal wishlist na léto. Prosím o radu, které z těch bot doporučujete ke koupi ? 



Kraťasy ve všech možných barvách. Strašně mě lákají ty růžové nebo mentolové, zvlášť ta kombinace. Bílá zastrčená košile, tyto šortky a černé sandálky nebo balerínky, uuuch♥
Jednoduchá černá sukně je na mém wishlistu už dost dlouho, zkouším si je pořád, ale pořád mi nějak nesedí. Zlaté pilotky jsou samozřejmostí a maska Mask of Managminty a Tea Tree Water jsou mými jedničkami !
Dále mentolová košile bez rukávů, která je top a za tak nízkou cenu. Dvě obyčejné černé tílka, jedno volné a druhé uplé. Tmavě modré kalhoty, které už mám jen v černé. A nakonec trio bot , mezi kterými se nemůžu rozhodnout. + MÁM PRÁZDNINY.! a v pátek má být 14 stupňů ! mějte se krásně.

8 komentářů:

  1. boty se mi nejvíc líbi ty první 8)
    hezké prázdniny přeju 8)

    OdpovědětVymazat
  2. Bezvadný věci! A v rozhodování nejsem zrovna dobrá, ale já bych volila mezi 1. a 2. :)
    Užij si prázdniny, ani nevíš, jak moc ti je závidím! :)

    OdpovědětVymazat
  3. ja jsem si zkoušela 1 a 2 boty a musím říct ž o prvních jsem si myslela že budou divné a o druhch že budou skvělé! opak byl pravdou a ty první vypadají fantasticky, asi se pro ně sama vrátím, noa ty druhé se mi na mě vůbec nelíbily :) odkud je ta košile? jes kvělá!!!

    OdpovědětVymazat
  4. to černý tílko a první kraťasy! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Podobnú sukňu mám, ale nemá ten zips po koniec.. zajtra si ju beriem na maturitu ;D a pilotky samozrejmosť! btw. na tú koozmetiku (Lush sa volá?) si už aj ja robím zálusk.. ale mňa by veeeľa vyšlo poštovné :/

    OdpovědětVymazat
  6. Jednoduchou černou sukni taky sháním. V sobotu jsem si zkoušela v obochodech těch sukní snad deset a ani jedna mi nesedla :( Mně přijde, že všechny teď dělají moc upnuté a já jsem moc hubená a nemám žádný zadek, takže to na mně vypadá blbě. :D Snad ještě něco seženu. Z těch bot se mi nejvíce líbí druhé a třetí. :)

    OdpovědětVymazat