středa 4. dubna 2012

MAKE-UPS SPECIAL POST

Match Perfection make-up
Můj bývalý nejoblíbenější make-up. Měla jsem ho tak 2x a vždy byl pro mě nejlepší. Byl lehoučký, strašně dobře se roztíral. Jeho konzistence není vůbec hutná, ale ani vodová. Krásně voní, cena je taky přijatelná. V Rosmannovi je na něj akce. Korektor + Make up za 199,- a tak váhám, jestli ho mám zase koupit, ale nejspíš ne. Ale dávkování je prostě skvělé.

Můj stávající make-up. Vzhledem k tomu, že mám mastnější pleť, ale v zimních až jarních obdobích dost vysušenou, tak používám většinou hydratační make-upy. Pravda je, že nekryje, skoro vůbec. Rozzáří pleť, to opravdu úžasně. Pleť je po něm hebká a zdravá, ale, že by pleť sjednotil mi moc nepřijde. Bez korektoru bych s ním nevyšla, ale taková lehčí, příjemná struktura a vůně to zachraňuje.
Stay Matte make-up
Make-up, který zná každá z nás. Když byl novinkou, musela ho každá mít. Já ho koupila v akci s pudrem, za nějakých 150,- ? Nekryje téměř vůbec, pleť krásně sjednotí. V obchodě má opravdu malý výběr odstínů a i ten nejsvětlejší je na mě moc tmavý. Matuje skvěle, sice bez pudru to nezkouším nikdy, ale na pleti vydrží vážně dlouho a i celkem dlouho bez přepudrování ( 5 - 6 hod. ), takže zábrání lesknutí. Je skvělý na suchou a citlivou pleť, což se v zimě hodí.
Nakonec slavný BB cream od Garnier. Konzistence je dost hustá, ale přesto krém je lehoučký a na pleti není vůbec, ale vůbec cítit. Má strašně příjemnou vůni, ale za dvě stovky make-up, který naprosto vůbec nekryje. Pleť mi vůbec nesjednotil, s červenými skvrnkami si neporadil. Dávkování je odstrašující, zlaté pumpičky. Barvy jsou naprosto šílené, jeden světlejší odstín by neuškodil nikomu. Jediné , co opravdu splní na jedničku je hydratace, ale na léto naprosto nepoužitelná věc, po které vím, že se budu naprosto lesknout. 

a nakonec jaké make-upy bych ráda vyzkoušela? 
MATT CONTROL MAKE-UP 24h CONTROL MAKE-UP  MAKE-UP COVER



Konečně se na mě usmálo štěstí hned v několika věcech. Sehnala jsem zlaté pilotky, které sedí k mým vlasům i pleti. Obrovsky se mi zlepšila pleť, snad o 10000%. Mám naplánované narozeniny, brigáda už je jistá a TO HLAVNÍ : PŘIJALI MĚ NA OBĚ ŠKOLY. :))

Konečně mám taky o čem psát a hlavně čas psát. Celý den polehávám, ale konečně jsem se odhodlala napsat článek. Chtěla jsem wishlist nebo co budu nosit na jaře, ale tehle make-upový speciál se mi zdál jako lepší nápad.

http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/2012/04/giveaway.html#more GIVEAWAY :)
http://flowing-minds.blogspot.com/2012/04/giveaway-nr2-zajickova-nadilka.html

4 komentáře:

  1. gratulujem k prijatiu, je to skvelý pocit, keď máš z čoho vyberať aj ja som tak bola 8) aspoň si môžeš už oddýchnuť aspoň na chvíľu 8P

    OdpovědětVymazat
  2. zaujal mě ten první make-up ale s BB nesouhlasím, mně vyhovuje, ale to je zase na typu pleti :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc gratuluju k přijetí :). Krásný článek :D.

    http://my-colorful-kingdom.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Konečně nejsem sama! Mně je BB strašně příjemný, ale opravdu vůbec nekryje :( Opravdu za 200,- celkem zbytečná investice :(
    PS: Právě se snažím trochu "rozject" svůj nový blog, tak jestli máš chvilku,budu moc ráda když mě navštívíš :)

    OdpovědětVymazat